Przejdź do głównej treści
Indywidualne dostosowanie
14-dniowe prawo zwrotu
Wielokrotna gwarancja najlepszej ceny
Wiele produktów bezpośrednio od producenta
Infolinia +49 (0)2271-989630-0

Dozownik kawy parzonej na zimno

Informacje o produkcie "Dozownik kawy parzonej na zimno"

dozownik kawy parzonej na zimno - ciesz się kawą w inny sposób.

Tutaj oferujemy Ci nowy dozownik kawy parzonej na zimno. Możesz idealnie zintegrować dozownik kawy na swoim blacie lub ustawić go jako "samodzielny" dozownik kawy. Dozownik kawy nitro ma dwa krany. Za pomocą jednego kranu możesz na przykład dozować kawę parzoną na zimno, a za pomocą drugiego kranu możesz zaoferować swoim klientom kawę parzoną na zimno nitro. Różnica między kawą parzoną na zimno a kawą parzoną na zimno nitro polega na tym, że w przypadku kawy nitro kawa jest wzbogacona azotem. Kawa parzona na zimno nitro tworzy w szklance beżowo-brązową piankę i wygląda jak piwo Guinness, zapewniając wspaniałe doznania smakowe i orzeźwiające mrowienie w ustach. Jeśli jesteś zainteresowany tym produktem, nie wahaj się do nas zadzwonić, z przyjemnością doradzimy Ci w temacie kawy parzonej na zimno.

Dane techniczne dozownika kawy parzonej na zimno:

  • Sprężarka: 5,7 cm3
  • Wydajność chłodzenia: 540 W 1041 kj/h
  • Pojemność dozownika: 46 l/ 23 l
  • Temperatura: delta t=10C/20°C
  • Waga: 33,5 kg
  • Szerokość: 283 mm
  • Głębokość: 495 mm
  • Wysokość: 478 mm
  • Czynnik chłodniczy: R290 (przyjazny dla środowiska)
  • Linia: kawa parzona na zimno nitro 1 x (8/7 x 9 mtr.) + kawa parzona na zimno 1 x (8/7 x 7,1 mtr.)
  • Napięcie: 230 V 50 Hz
  • Moc: 0,27 kW
  • Natężenie: 1,85 A

Wymagane akcesoria:

Reduktor ciśnienia azotu, butla z azotem, głowica dozująca KEG

Przedstawiona szafka bazowa nie wchodzi w zakres dostawy i należy ją zamówić osobno.

Produktsicherheit

Herstellerinformationen:
Beverage Dispense Systems GmbH
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim

Email: info@beverage-dispense-systems.com

0 0 z recenzji

0 5 Średnia ocena z gwiazdek

Oceń ten produkt!

Podziel się swoimi doświadczeniami z innymi klientami.